DESPRE NOI

Despre noi


A&G CONTEXPERT Accounting Solutions este o societate de contabilitate, expertiza contabila si servicii de consultanta financiar-contabila si fiscala.
Societatea se adreseaza atat firmelor mici si mijlocii, cat si companiilor de mari dimensiuni, cu sediul in Bucuresti si judetul Ilfov, punand la dispozitia acestora servicii contabile, de expertiza contabila si consultanta financiar - contabila, gestiune resurse umane si salarizare.

Organizatia noastra este membra a Corpului Expertilor Contabili si Contabililor Autorizati din Romania (CECCAR).

Activitatea noastra este indreptata permanent si exclusiv catre imbunatatirea si perfectionarea activitatii clientului, interesele clientului constituind intotdeauna o prioritate. Noi informam clientii nostri permanent in legatura cu modificarile legislative care apar in domeniu si care au legatura cu activitatea depusa de acestia.

Ne-am propus sa lucram pentru managerii de companii care considera evidenta financiar - contabila utila in procesul de dezvoltare al unei afaceri. Nu dorim sa intocmim situatii si sa tinem evidente contabile si fiscale numai pentru a fi prezentate diferitelor organe de control din Ministerul Economiei si Finantelor. Misiunea noastra este de a ajuta afacerile clientilor nostri sa se dezvolte durabil si sa devina cit mai profitabile.

In indeplinirea misiunii asumate, de a deveni lider zonal in domeniu, punem accentul pe normele privind organizarea activitatii de expertiza contabila si a contabililor autorizati, stipulate de Corpul Expertilor Contabili si Contabililor Autorizati din Romania in Codul etic national al profesionistilor contabili, definiti ca atare, si angajatilor contabili din cadrul asociatiilor profesionale ale acestora patronate de C.E.C.C.A.R.

Principiile fundamentale aflate la baza indeplinirii activitatii noastre profesionale sunt: integritatea, obiectivitatea, competenta profesionala, confidentialitatea, comportamentul profesional, normele tehnice si profesionale.

De ce noi?

  • Experienta acumulata prin solutionarea problemelor economice ale fiecarui client este acum la dispozitia ta
  • Esti acoperit prin raspundere contractuala
  • Costurile serviciilor noastre sunt cu mult mai mici decat in cazul existentei unui departament de contabilitate propriu
  • Informarea actualizata privind noutatile si modificarile legislative specifice ariei vizate
  • Iti reprezentam interesele pe perioada controalelor fiscale
  • Pentru ca raportul nostru calitate/pret nu are concurenta
Credem ca suntem solutia ideala pentru afacerea dumneavoastra!
Echipa A&G Contexpert Accounting Solutions       
A&G CONTEXPERT
Str. M. Sebastian , nr. 139,
sect. 5, Bucuresti
Tel: 031.436.25.24
Fax: 0372.879.749
Mobil: 0724.511.365
E-mail: office@agcontexpert.ro

CASA NATIONALA DE PENSII SI ALTE DREPTURI DE ASIGURARI SOCIALE
Oficiul National al Registrului Comertului
MINISTERUL
FINANTELOR
Casa Nationala de Asigurari de Sanatate